Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسکانیوز، تا چند سال دیگر با خروج از همدان به فاصله 20 کیلومتری، شهرجدیدی را ملاحظه خواهید کرد که قرار است به فرم شهرهای مدرن و جدید ایران (احتمالا به شکل و شمایل شهر پرند در جاده ساوه) ساخته شود. "حورا" شهرجدید همدانی ها که قرار است برای 120 هزار نفر و در 6هزار هکتار زمین در سه فاز ساخته شود امیدهای فراوانی برای مرتفع شدن مشکلات شهری به آن بسته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در طرح توجیهی این پروژه بزرگ مکمل «بودن برای شهر همدان، پتانسیل جذب سرریز جمعیت ناحیه همدان با توجه به فشار شدید جمعیت پذیری موجود و کمبود سکونتگاه های موجود و دسترسی آسان به راه آهن و بزرگراه تهران» از مزیت های آن شمرده شده است.
این مصوبه به سفر سوم هیات دولت احمدی نژاد و موافقت با پیشنهاد حجازی نماینده وقت همدان در مجلس باز می گردد . شهر جدید حورا از ابتدای روی کار آمدن دولت یازدهم مورد موافقت مدیران وزارت راه و شهرسازی قرار گرفت.

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت مادرتخصصی عمران شهرهای جدید کشور در سال 93 با تاکید بر اینکه شهر جدید حورا در دولت تدبیر و امید اجرایی شود، گفته بود:« مدیران استانی نگران تامین اعتبار برای ایجاد شهر جدید حورا نباشند».
اکنون اما خبر از تصویب طرح تفضیلی آن در شورای عالی شهرسازی و معماری کشور به گوش می رسد تا مسیر روشنتری از قبل را در پیش بگیرد.
مدیر شهرسازی و معماری اداره‌کل راه و شهرسازی استان همدان با بیان اینکه ساکنان شهر حوراء سرریز شهر همدان و اطراف خواهد بود، گفت: شهر جدید حورا می‌تواند در کاهش حاشیه‌نشینی مؤثر باشد.
محمدحسین مرادی در گفت‌وگویی با با تأکید بر اینکه 2 ماه اخیر طرح تفضیلی شهر حورا به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری رسیده است، اظهار کرد: احداث شهر جدید حوراء 18 ماه پس از تصویب طرح تفضیلی آغاز می‌شود.
وی با اشاره به اینکه احداث شهر جدید حورا در سال 89 به تصویب رسید و طرح جامع آن در بهمن 89 تهیه شد، یادآور شد: شهر جدید حورا در 20 کیلومتری همدان-تهران در منطقه نحران به مساحت 6000 هکتار احداث خواهد شد.
مرادی با بیان اینکه خدمات شهر حورا در محدوده قانونی پیش‌بینی شده است، گفت: محدوده قانونی این شهر 1200 هکتار و حریم آن 4800 هکتار و برای جمعیت120 هزار نفر پیش‌بینی شده است.
مرادی با تأکید بر اینکه شهر حورا در 3 فاز احداث خواهد شد، عنوان کرد: فاز اول این شهر در 400 هکتار طراحی شده که برای 40 هزار نفر در نظر گرفته شده است و با تحقق جمعیت فاز اول توسعه فاز دوم آغاز می‌شود.
مدیر شهرسازی و معماری اداره‌کل راه و شهرسازی استان همدان خاطرنشان کرد: شهر حورا همانند سایر شهرها شهرداری و دانشگاه و سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان و دولتی خواهد داشت و شرکت مادر تخصصی شهرهای جدید پس از احداث آن را به شهرداری واگذار خواهد کرد.
وی با اشاره به تصویب طرح جامع شهر حورا در آذر 91 بیان کرد: طرح تفضیلی این شهر 2 ماه گذشته توسط شرکت مادر تخصصی تهیه شده و مشاور این طرح تأمین اعتبار شده است و قرارداد آن منعقد شده که احداث شهر 18 ماه پس از آن آغاز می‌شود.
مرادی درباره سایت زباله همدان در حریم شهر حورا اظهار کرد: در زمینه وجود سایت زباله همدان در حریم شهر حورا مکاتباتی با مشاور صورت گرفت و مشخص شد بنابراین سایت زباله در حریم شهر توسط شهرداری مدیریت می‌شود و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
وی با اشاره به اینکه زمین در همدان گران شده است، گفت: همدان شهری مهاجرپذیر است و از شهرهای اقماری و مجاور به همدان مهاجرت می‌کنند که همین مسأله باعث افزایش حاشیه‌نشینی و به تبع آن ایجاد مشکلات اجتماعی شده است بنابراین احداث شهر حورا می‌تواند در کاهش حاشینه‌نشینی در همدان مؤثر باشد.
مدیر شهرسازی و معماری اداره‌کل راه و شهرسازی استان همدان با تأکید بر ایجاد اشتغال در شهر جدید حورا یادآور شد: با توجه به اینکه منطقه اقتصادی جهان‌آباد در نزدیکی این شهر قرار دارد پرسنل و فعالان اقتصادی می‌توانند در این شهر سکونت پیدا کنند تا این شهر به یک شهر خوابگاهی تبدیل نشود و اشتغال و فعالیت اقتصادی در آن رونق یابد.

منبع: همدان پیام

901

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۳۷۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود معیشت مشاغل کارگری راهی مؤثر برای مقابله با قاچاق است

به گزارش خبرگزاری مهر، امام جمعه اهل سنت بندرعباس در دیدار مجتبی معین وزیری مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان، معاونان و نمایندگان تشکل‌های صنفی و بازنشستگی تأمین اجتماعی که در دفتر امام جمعه اهل سنت برگزار شد، بر توجه به همه بخش‌های فعال جامعه تاکید کرد و گفت: نباید شرایطی رقم بخورد که تعدادی از گروه‌های شغلی، خود را برتر بدانند و توجهات را به سوی خود معطوف کنند و مشکلات بخش‌های دیگری از شاغلین جامعه شنیده نشوند.

شیخ یوسف جمالی یک مشکل مهم در حوزه کار را مشارکت عنوان کرد و افزود: متأسفانه ما به جای فرهنگ مشارکت بعضاً ضد آن عمل می‌کنیم به عنوان مثال این ضد فرهنگ ادبیات خود را هم تولید کرده مثل اینکه "اگر شریک خوب بود خدا شریک داشت" که این صحبت اشتباه سنگینی است.

وی در این خصوص به روایت انا ثالث الشریکین اشاره کرد و گفت: با استناد به این روایت، می‌بینیم خدایی که صاحب گنجینه‌های زمین است خود را نفر سوم یک شراکت اقتصادی خطاب می‌کند.

امام جمعه اهل سنت بندرعباس ادامه داد: همین اشکال باعث شده تا عمر کسب و کارها در جامعه کوتاه و نهایتاً چند دهه دوام داشته باشد.

شیخ جمالی با اشاره به وضع رفاه کارگران، افزایش سطح کیفی معیشت مشاغل کارگری را از بهترین روش‌های مقابله با مشاغل کاذب دانست و ادامه داد: متأسفانه در سال‌های اخیر، دریا که همه کرم و نعمت و فرصت است توجه کمتری بخاطر قاچاق به مشاغل پایدار آن شده است و عدم بهره گیری از این ظرفیت باعث شده تا مشاغل کاذب و ترک تحصیل شکل گرفته و ضربه مهلکی به جامعه محلی وارد سازد.

به گفته وی، یکی از عوامل شکل گیری قاچاق، کم توجهی به مشاغل پایدار دریایی است.

اتفاقات خوبی در حوزه اشتغال رقم خورده است

در این دیدار همچنین مجتبی معین وزیری مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: در حوزه اشتغال که هم دغدغه مردم و هم دغدغه مسئولان است اتفاق خوبی که رقم خورده این است که بیشترین کاهش نرخ بیکاری در کشور را داشتیم و استان هرمزگان با ۳.۹ درصد وضعیت خوبی را به خود اختصاص داده است.

وی افزود: با توجه به فعالیت‌هایی که در حوزه صنایع و مشاغل خرد و خانگی در استان راه افتاده است، در سال گذشته حدود ۵۴ هزار شغل ثبت شده با کد ملی اتفاق افتاد که طبق تعهدات کشوری ۳۰ هزار شغل بوده که ما در این شاخه رتبه یک کشوری را کسب کردیم.

مجتبی معین وزیری گفت: در طرح طبقه بندی و یکسان سازی حقوق در کارگاه‌های بالای ۵۰ نفر کارگر، در کشور ۵۵ درصد مشمول این طرح می‌شوند که در استان هرمزگان ۶۶ درصد کارگران شامل این طرح شده‌اند همچنین در حوزه رسیدگی هیئت حل اختلاف بین کارگری و کارفرمایی مدت زمان رسیدگی به شکایات کارگری و کارفرمایی در کل کشور ۳۷ روز و در استان هرمزگان ۱۲ روز است، که ما در این حوزه هم رتبه یک کشوری را کسب کرده‌ایم، خوشبختانه با توجه به تلاش همکاران در بحث بازرسی کار و ایمنی کارگران و همچنین در کاهش خطرات جسمی و فوتی‌ها هم در سال گذشته رتبه یک کشوری را کسب کرده‌ایم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان همچنین به اقدامات انجام شده در زمینه مسکن کارگری اشاره کرد و گفت: علاوه بر کوشش دولت در حوزه مسکن کارگری که به صورت ملی انجام می‌شود ما به صورت استانی، زمین‌هایی که به عنوان مسکن کارگری در طرح جدید در شهر بندرعباس قرار دارد به صنایع تخصیص داده شده و تعاونی آنها در حال راه اندازی است و کارگران صنایع و کارگران مشغول به کار در صنایع می‌توانند عضو این تعاونی‌ها بشوند.

کد خبر 6095575

دیگر خبرها

  • با این عرقیجات از شر سنگ کلیه در امان بمانید
  • ببینید/منزل استاد شهریار و یادآوری یک شب‌نشینی باشکوه
  • تداوم بارش باران بهاری در همدان تا اواسط هفته آینده
  • بهبود معیشت کارگر ران اهی مؤثر برای مقابله با قاچاق است
  • بهبود معیشت مشاغل کارگری راهی مؤثر برای مقابله با قاچاق است
  • تداوم بارش باران بهاری در همدان 
  • هشدار هواشناسی برای مناطق کوهستانی مازندران
  • عقب‌نشینی تل‌آویو از شروط خود در توافق پیشنهادی با مقاومت فلسطین
  • قصه فراق از تحصیل
  • هشدار هواشناسی در مازندران