Web Analytics Made Easy - Statcounter

در ابتدای جلسه علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ضمن بزرگداشت شخصیت امام موسی‌صدر اظهار داشت: امام موسی‌صدر به عنوان یکی از بنیانگذاران مقاومت در حالی که در رأس هیئتی به عنوان مهمان رسمی دولت لیبی به این کشور سفر کرد، ربوده شد.

وی افزود: عنصر بدفرجام تاریخ لیبی حداقل ادب میهمان‌نوازی را در خصوص امام موسی‌صدر به جا نیاورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس یادآور شد: همه ما در کنار خانواده امام موسی‌صدر قویا معتقدیم که این فرد بزرگ به عنوان شخصیتی ماندگار همچنین در قید حیات هست و مطالبه به حق خانواده ایشان را حمایت می‌کنیم.

بروجردی ادامه داد: پیدا شدن امام موسی‌صدر یک مطالبه ملی، اسلامی و انقلابی است و دو کشور ایران و لبنان بر این عزم استوار هستند.

وی افزود: آقای کریمی‌قدوسی پیگیری این موضوع را عهده‌دار بود که البته باید توجه داشت این موضوع وظیفه همه است و با توجه به گستردگی این مطالبه همچنان به عنوان یک مطالبه رسمی از دولت لیبی باید استمرار داشته باشد.

رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه امام موسی‌صدر منشأ خدمات بزرگی در جریان مقاومت بودند، گفت: هویت دادن به جامعه شیعی و بنیانگذاری مجلس اعلای شیعیان از جمله خدمات ایشان است و زندگی لبنانی‌ها با زندگی امام موسی‌صدر عجین است.

براساس این گزارش، در ادامه این جلسه خانم حورا صدر دختر امام موسی‌صدر ضمن تشکر از برگزاری این جلسه در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: سؤال ما این است که در مرحله بعد از این کمیسیون، بعد از این مرحله چه اقداماتی را انجام خواهد داد.

وی اظهار داشت: در طول این مدت فراز و نشیب‌های فراوانی داشته‌ایم، به‌خصوص تحولات لیبی مهم‌ترین تحولی بود که در این چند سال ایجاد شد که بعد از آن اقداماتی انجام شد. درخواست ما از کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با توجه به جایگاهی که دارد این است که چه اقدامی را می‌تواند انجام دهد.

فرزند امام موسی‌صدر افزود: کمیسیون امنیت ملی مجلس می‌تواند به عنوان بخشی از قوه‌مقننه به دستگاه‌هایی که در موضوع پرونده امام موسی‌صدر وظایفی دارند، تذکراتی بدهد.

حورا صدر ادامه داد: سال‌هاست که تلاش ما بر این است که بر همگان بقبولانیم که امام موسی‌صدر زنده است و هیچ سندی دال بر اثبات خلاف این موضوع را در اختیار نداریم.

وی اضافه کرد: کمیته رسمی که بعد از انقلاب لیبی برای پیگیری وضعیت امام موسی‌صدر توسط دولت لبنان تشکیل شد، اقدامات زیادی را انجام داده، از جمله با مقامات سابق لیبی دیدار داشته و با بعضی از آن‌ها نیز در قالب سؤال و جواب یا بازجویی اطلاعاتی را دریافت کرده که هیچ کدام سندی مبنی بر عدم حیات امام موسی‌صدر را ارائه نکرده‌اند.

فرزند امام موسی‌صدر گفت: پس از آنکه هانی‌بال پسر قذافی در لبنان دستگیر و به دادگاه برای پاسخگویی به قاضی پرونده احضار شد، پس از بیان مطالبی مشخص شد که اطلاعات دقیقی از موضوع امام موسی‌صدر دارد و حتی از مکان اسارت ایشان صحبت کرد و اسامی درگیر در این پرونده را نیز نام برد.

حورا صدر اضافه کرد: پسر قذافی نیز پس از دستگیری هیچ سندی دال بر شهادت امام موسی‌صدر را ارائه نکرد، اما مسئله ما همیشه این بوده که باید ثابت کنیم ایشان زنده هستند و در یک زندان حضور دارند که باید این زندان را پیدا کنیم.

وی با بیان اینکه شرایط لیبی پس از تحولات این کشور بسیار آشفته است و ما نیز نمی‌دانیم چه کاری باید انجام دهیم، ادامه داد: پیگیری برخی موضوعات در این پرونده از توان یک خانواده خارج است و نیاز به ظرفیت دو دولت ایران و لبنان در این زمینه احساس می‌شود.

فرزند امام موسی‌صدر با بیان اینکه دولت لبنان تلاش‌هایی را در این زمینه انجام داده است، گفت: فشارهای بین‌المللی و داخلی در لبنان وجود دارد تا هانی‌بال فرزند قذافی آزاد شود، این در حالی است که قاضی پرونده اعلام کرده که پسر قذافی اطلاعات دقیقی از پرونده امام موسی‌صدر دارد، اما وی عنوان می‌کند تا زمانی که آزاد نشوم صحبت نمی‌کنم که در اینجا نیاز به توان بیشتری احساس می‌شود تا این اطلاعات استخراج شود.

حورا صدر بیان کرد: با توجه به گذشت چندین سال از موضوع ربوده شدن امام موسی‌صدر آیا رواست که باز هم صبر کنیم، آن هم در مورد شخصیتی که در جهان اسلام و عرصه بین‌الملل بسیار تأثیرگذار بوده‌اند؟

مهدی فیروزان داماد امام موسی‌صدر نیز در ادامه جلسه در سخنانی، اظهار داشت: در هر جلسه‌ای که ما حضور یافتیم بر ضرورت پیگیری پرونده امام موسی‌صدر تأکید شد، اما ذهنیتی پشت زمینه تفکر بعضی تصمیم‌سازان بود، مبنی بر اینکه شاید امام موسی‌صدر زنده نباشد که همین موضوع موانعی را به‌وجود می‌آورد، در وزارت خارجه نیز تأکید می‌شود که باید پیگیری موضوع پرونده امام موسی‌صدر ادامه یابد.

وی افزود: از ابتدای انقلاب براساس تحلیل و اطلاعات گروه‌هایی از تصمیم‌سازان ما قائل به شهادت امام موسی‌صدر بودند در حالی که این اطلاعات از رژیم قذافی خارج نشده بود در مقابل این گروه برخی نیز معتقدند که براساس اطلاعات و اخبار، هیچ سندی مبنی بر شهادت امام موسی‌صدر ارائه نشده است و اخباری که به ما می‌رسید، دال بر زنده بودن امام موسی‌صدر بود.

داماد امام موسی‌صدر یادآور شد: تا زمانی که قذافی زنده بود، راستی‌آزمایی این اخبار مشکل بود، اما 3 ماه بعد از سقوط قذافی، آقای عبدالجلیل با آقای صالحی وزیر وقت امور خارجه ما دیداری داشتند و عبدالجلیل در این دیدار می‌گوید که امام موسی‌صدر در طرابلس حضور دارند و زیر نظر قذافی است که رابطی از انقلاب در تشکیلات قذافی داریم و اطلاعات ایشان را به ما می‌دهد و بعد از سقوط طرابلس امام موسی را به شما هدیه می‌کنیم.

وی ادامه داد: من 6 ماه بعد از سقوط قذافی با وزیر خارجه لبنان، آقازاده امام موسی‌صدر و هیئتی از لبنانی‌ها به لیبی رفتم و با آقای عبدالجلیل دیدار داشتیم، در این دیدار نیز این موضوع از طرف عبدالجلیل تأیید شد ولی گفت، این رابط از جمله نزدیکان قذافی است که فرار کرده و گم شده و نمی‌توانیم بگوییم کشته شده است یا خیر.

داماد امام موسی‌صدر افزود: هانی‌بال پسر دستگیر شده قذافی نیز می‌گوید امام تا دو سال بعد از دستگیری زنده بوده است، معمر قذافی در سخنرانی رسمی خود در سال 2002 می‌گوید امام موسی‌صدر ربوده شده و در لیبی است، این در حالی است که قذافی پیشتر گفته بود امام موسی‌صدر از لیبی به ایتالیا رفته است و ما این سخنرانی را به دادگاه ایتالیا بردیم و حکم دادگاه ایتالیا را تغییر دادیم.

فیروزان گفت: با این سخنرانی سایر سناریوهایی که مبنی بر شهادت امام موسی‌صدر بود و مطرح می‌شد بی‌اثر شد و رنگ باخت، من در جلسه‌ای که وکیل ما با زندانبان امام موسی‌صدر استنطاق می‌کرد، حضور داشتم، این زندانبان تا سال 1998، 2سال زندانبان امام موسی‌صدر بود و خبر حیات ایشان را داد.

محمدجواد کریمی‌قدوسی مسئول پیگری پرونده امام موسی‌صدر نیز در این جلسه، اظهار داشت: باید طرحی تهیه شود تا براساس قانون کمیته‌ای ثابت برای پیگیری پرونده امام موسی‌صدر تشکیل شود.

وی ادامه داد: بعد از گذشت حدود 40 سال که امام موسی‌صدر ربوده شده است، بیشترین اطلاعات و دلسوزی را خانواده امام موسی‌صدر داشته‌اند.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: در لبنان نیز اقداماتی در مورد پرونده امام موسی‌صدر انجام شده که مورد حمایت جمهوری اسلامی ایران است.

مجتبی ذوالنوری نیز در ادامه این جلسه ضمن بیان ویژگی‌های شخصیت امام موسی‌صدر، اظهار داشت: می‌توان گفت دولت‌ها در ایران در پرونده امام موسی‌صدر خوب عمل نکرده‌اند، پس از سقوط قذافی فرصت مناسبی به‌وجود آمد تا با این فرصت فراهم آمده وضعیت امام موسی‌صدر مشخص شود.

وی اضافه کرد: کمیته‌ای تشکیل شود تا خانواده امام موسی‌صدر صرفا درد فراق 40 ساله را تحمل کند و مسئولیت پیگری پرونده و وضعیت امام موسی‌صدر برعهده دولت‌ها باشد.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: مقاومت مرهون امام موسی‌صدر است و نظام و کشور نسبت به این افراد مدیون است و باید هزینه کند، متأسفانه برخی وظایف خود را نیز در این موضوع انجام نمی‌دهند.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۵۱۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«با مردم»، نماهنگ جدید مهدی رسولی منتشر شد + دانلود

مهدی رسولی از مداحان سرشناس کشورمان نماهنگ «با مردم» را منتشر کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مهدی رسولی از مداحان سرشناس کشورمان نماهنگ《با مردم》را منتشر کرد و در توضیح‌آن نوشت:

۱. «جدا کردند مردم را ز مولا»

در حکومت شیعه جدایی از مردم، انتخاب امام جامعه نیست؛ بلکه تحمیلی است از بیرون. رهبر شیعی کارش هدایت مردم است. امام اگر بر مسند حکومت می‌نشیند، برای تثبیت توحید و عبودیت در بین مردم است؛ حال چگونه می‌توان تصور کرد جدایی از مردم را انتخاب کند؟ در هر جای تاریخ که امام شیعه از مردم جدا افتاده است، پای آن‌هایی در میان است که از قدرت مردم می‌ترسند.

۲.« او که پای مردم مانده بود»

هدف حاکمیت اسلام، استصلاح مردم است (نامه‌ی ۵۳ نهج‌البلاغه). امام وظیفه ندارد کسی را به بهشت ببرد؛ بلکه وظیفه دارد زمینه‌سازی کند که مردم بهشت را انتخاب کنند و خود به اصلاح نفس خود بپردازند.

امام شیعه آن قدر پای انتخاب مردم می‌ماند که خودشان هدایت را انتخاب کنند. امام شیعه به انتخاب مردم جهت می‌دهد؛ اما هر انتخابی که بکنند، به آن احترام می‌گذارد، حتی اگر آن انتخاب به خانه‌نشینی و شهادت خودش منجر شود: کشته‌ی هدایت شد علی!

هر انتخابی هزینه‌های خودش را دارد؛ چه با امام بودن را انتخاب کنیم و چه دوری از او را. تاریخ به ما می‌آموزد که انتخاب راه حق همیشه کم‌هزینه‌تر است؛ چون هیچ چیزی توی این دنیا نیست که ارزش دوری از علی را داشته باشد!

۳. «امروز اگر گذشت، فردا چه می‌کنی؟»

دوری از امام حق، دوری از انسانیت است. وضعیت امروز دنیا را ببینید تا سخنم هیچ توضیح اضافه‌ای نیاز نداشته باشد. علف‌های هرز، حتی اگر در کشورهای اسلامی باشند، در مقابل اسرائیل ساکتند و دانشجوهای آزاده‌ی امریکایی زیر پرچم حق‌طلبی قدم برمی‌دارند. گویی همه دارند متوجه بیماری تمدن غرب می‌شوند.

و در این بلوا، ماییم که تحت نام علی «برای انسان گرد آمده‌ایم». بدون علی، امروز را هم که از سر بگذرانیم، فردا به پوچی خواهیم رسید. انسان از فطرت خویش جدا نمی‌شود. سرنوشت انسانیت و انسان، بازگشت به اصل خویش است. هیچ راهی جز بازگشت به راه علی و علی‌دوستی نیست.

۴. «ذوالفقار او در غربت است»

از سوی دیگر، در حاکمیت علی نمی‌شود بدون مردم به هدف رسید؛ چرا که اصلاً خود مردم و هدایت مردم است که هدف امام است. اگر دنبال عبرتی از زمانه‌ی أمیرالمؤمنین علیه السّلام برای دنیای امروز می‌گردیم، همین است.

۵. «یا مرتضی علی، با ما چه می‌کنی؟»

مولا، سرنوشت عالم به دست توست. از ما برای رقم زدن این سرنوشت حق استفاده کن.

یا علی، تو بدون مردم کاری را در عالم رقم نمی‌زنی؛ پس ما را وسیله‌ی تحقق هدفت در عالم قرار بده و مردمی را جایگزین ما نفرما.

اماما، ما را به راهی ببر که می‌پسندی. ما بی تو خسته‌ایم؛ فرزندت مهدی را به ما برگردان. 》

در ادامه این نماهنگ را مشاهده می‌کنید:

کد خبر 750190

دیگر خبرها

  • مراسم سوگواری شهادت امام جعفر صادق (ع) در پیشوا برگزار شد
  • سوگواری شهادت امام صادق (ع) در حرم شاهچراغ
  • کمیسیون عملیات مرزبانی در سیستان و بلوچستان برگزار شد
  • کاهش میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌های کمیسیون پزشکی زنجان
  • کمیسیون اتحادیه اروپا علیه فیس‌بوک و اینستاگرام اقدام می‌کند
  • کمیسیون اصل ۹۰، مرجع رسیدگی به شکایت‌های مردم
  • «با مردم»، نماهنگ جدید مهدی رسولی منتشر شد + دانلود
  • رئیس کمیسیون حقوقی مجلس: بعید است بررسی قانون مهریه به مجلس یازدهم برسد
  • انتشار تصاویر و مستندات جدید از مرگ نیکا شاکرمی | رد قاطع ادعای تجاوز | ماجرای ادعای رها شدن جسد در اتوبان یادگار امام (ره) چیست؟!
  • آمریکا مانع صدور گواهی تجهیزات مخابراتی توسط هواوی می‌شود