Web Analytics Made Easy - Statcounter

حورا صدر گفت: چرا ما هر روز باید زنده بودن امام موسی صدر را اثبات کنیم؟ در حالی که مسئولان لیبی هم مدعی عدم حیات امام نیستند.

به گزارش ایسنا، دختر امام موسی صدر، در نشست علمی «مسئله یابی و موضوع شناسی فقهی حقوقی ربوده شدن امام موسی صدر» که به مناسبت فرا رسیدن سی و نهمین سالگرد امام موسی صدر در قم برگزار شده است، در بخشی از سخنان خود گفت: آیا خانواده شخص ربوده شده تنها کسانی هستند که باید وظیفه دیگران در ارتباط با پیگیری وضعیت امام موسی صدر و خطر استمرار این جرم را یادآوری کنند؟ ما در طول ۳۹ سال گذشته این کار را کرده ایم اما آیا این وضعیت باید به همین شکل ادامه پیدا کند؟

وی تصریح کرد: چرا ما هر روز باید زنده بودن امام را اثبات کنیم؟ در صورتی که دیگران باید ادعایشان مبنی بر زنده نبودن ایشان را ثابت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ادعایی که اغلب اوقات یکی از موانع پیگیری بوده است. وقتی مسئولان لیبی مدعی عدم حیات امام نیستند و آن را اثبات نکرده اند، چرا باید این فرضیه را صرفا براساس تحلیل بپذیریم؟

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی امام موسی صدر، حورا صدر افزود: امیدوارم همه شما در هر دعایی که امروز (روز عرفه) توفیق آن را دارید، امام موسی صدر را فراموش نکنید و دعا کنید که هرچه زودتر از این بند خلاص شوند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۵۸۲۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پزشکان زیرمیزی بگیر کمتر از ۵ درصد هستند

به گزارش تابناک به نقل از موج، سعید کریمی، با تاکید بر اینکه تعداد پزشکان زیرمیزی بگیر کمتر از ۵ درصد است، گفت: بیش از این میزان امکان گرفتن زیرمیزی توسط پزشکان مانند پزشکان عمومی، اطفال، نسخه نویس، عفونی، بیهوشی و پاتولوژی وجود ندارد.

وی افزود: هر چند گرفتن زیرمیزی اقدامی خلاف قانون است اما این موضوع باید مستند باشد و صرف اینکه کسی ادعا کند پزشکی زیرمیزی دریافت یا مطالبه کرده است برای محکمه مستدل نیست و باید در این رابطه مستندات کافی یعنی فیش واریزی وجود داشته باشد.

معاون درمان وزارت بهداشت ادامه داد: پرونده‌های زیرمیزی توسط ما جمع آوری و برای تعزیرات، دادستانی و نظام پزشکی ارسال می‌شود و آنها هم از ما می‌خواهند مستندات لازم را ارائه کنیم و اگر وجود نداشته باشد حکم برائت صادر می‌شود بنابراین در این رابطه از هموطنان درخواست داریم اگر پزشکی از آنها درخواست پول خارج از تعرفه و زیرمیزی کرد با سامانه ۱۹۰ تماس گرفته و گزارش دهند و از سویی اگر پولی واریز می‌کنند مستندات آن را جمع آوری و ارائه کنند.

کریمی با یادآوری اینکه مجازات‌های زیرمیزی در نشست سران قوا تشدید شده است، گفت: در صورتی که اثبات شود پزشک زیرمیزی گرفته برای مرتبه اول ۱۰ برابر، مرتبه دوم ۲۵ برابر و مرتبه سوم تا ۵۰ برابر جریمه می‌شود و این مجازات‌ها به طور قطع بازدارنده بوده و در این رابطه حتی پزشکانی بودند که میلیاردی جریمه شدند.

وی تنها مشکل برخورد با معضل زیرمیزی را اثبات آن دانست و گفت: اثبات این معضل باید مستدل باشد زیرا برخی ادعا می‌کنند که از ما زیرمیزی گرفته شده اما هیچ گونه مستنداتی ندارند بنابراین موضوع قابل پیگیری نخواهد بود.

دیگر خبرها

  • «روایت اول» از ردیف یک موسیقی‌دان مهم منتشر شد/خواندن یک قصه جالب
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه
  • غبارروبی و عطرافشانی ضریح مطهر حضرت معصومه (س) + تصاویر
  • خودکشی دانشجوی کارشناسی ارشد در کوی دانشگاه تهران
  • گران‌فروشی چه مجازاتی دارد؟
  • مراسم سوگواری شهادت امام جعفر صادق (ع) در پیشوا برگزار شد
  • پزشکان زیرمیزی بگیر کمتر از ۵ درصد هستند
  • کمتر از ۵ درصد پزشکان زیرمیزی می گیرند
  • سوگواری شهادت امام صادق (ع) در حرم شاهچراغ
  • بازداشت هزاران دانشجو در آمریکا دروغ آزادی بیان را اثبات کرد