Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-05@01:35:00 GMT

«حوراء» کوچولو قربانی شکنجه‌های عموی سنگدل شد

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۹۰۶۶۵۲

«حوراء» کوچولو قربانی شکنجه‌های عموی سنگدل شد

حوراء کودک چهار ساله شادگانی که پدر خود را از دست داده و همراه با مادرش در خانه عموی خود زندگی می‌کند روز گذشته با کابل برق مورد شکنجه عموی خود قرار گرفته و با کمک همسایه‌ها به بیمارستان منتقل و در بخش اطفال بیمارستان شهید معرفی زاده شادگان بستری شد.

خبرگزاری ایرنا: حوراء کودک چهار ساله شادگانی که پدر خود را از دست داده و همراه با مادرش در خانه عموی خود زندگی می‌کند روز گذشته با کابل برق مورد شکنجه عموی خود قرار گرفته و با کمک همسایه‌ها به بیمارستان منتقل و در بخش اطفال بیمارستان شهید معرفی زاده شادگان بستری شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار شادگان ضمن تایید خبر گفت:عموی این کودک بنا به شکایت مادر و همسایگان توسط پلیس دستگیر شده و هم اکنون در بازداشت است.

سعید حاجیان اظهار داشت:حال عمومی حوراء خوب گزارش شده و هم اکنون در بخش اطفال بیمارستان شهید معرفی زاده شادگان بستری است.

در اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ در بندر ماهشهر یک فقره کودک آزاری توسط نامادری صورت گرفته بود که به شدت مورد انتقاد شهروندان و مسئولین قرارگرفت که به سرعت به دستور قضایی نامادری این کودکان ماهشهری دستگیر و به قانون سپرده شدند.

لینک کوتاه خبر: farda.fr/003ZIh

منبع: فردا

کلیدواژه: حورا کودک آزاری شکنجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۹۰۶۶۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیمین دخت بیات رئیس گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در مرحله اول این عملیات ضمن مراجعه به ۲۷ هزار و ۲۹۸ خانوار، تعداد ۳۷ هزار و ۶۹۲ کودک زیر ۵ سال واکسینه شدند.

وی افزود: نوبت اول اجرای این طرح از دوم تا چهارم اردیبهشت به شکل مراجعه خانه به خانه منازل و جستجوی کودکان زیر ۵ سال در مناطق پرخطر اجرا شد.

بیات، هدف این برنامه را توقف گردش ویروس فلج اطفال در مناطق پرخطر (نقاط کانونی و وارده) عنوان کرد و گفت: با توجه به انتقال ویروس وحشی فلج اطفال در دو قاره آسیا و آفریقا و بومی بودن بیماری در کشورهای همسایه شرقی ایران (افغانستان و پاکستان) عملیات ایمن‌سازی تکمیلی سالانه، برای حفظ موقعیت عاری از ویروس فلج اطفال در کشورمان الزامی است.

به گفته وی، این مرحله به عنوان مرحله نهایی قبل از ریشه کنی جهانی ویروس اطفال محسوب می‌شود.

بیات یادآور شد: گروه هدف این طرح، کودکان ۵ سال (صفر تا ۵۹) ماهه بودند که بدون توجه به سابقه ایمن‌سازی قبلی دو قطره واکسن خوراکی فلج اطفال دریافت کردند.

به گفته وی، تمامی کودکان زیر ۵ سال که در محل‌های تجمع مهاجران خارجی سکونت داشتند، کودکان ساکن مناطقی با احتمال پوشش واکسیناسیون کمتر از ۹۵ درصد، کودکان ساکن مناطق تحت پوشش تیم‌های سیار و کودکان اتباع ساکن در مناطق تابعه دانشگاه تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مرحله دوم طرح از ۳۰ اردیبهشت تا یکم خرداد ۱۴۰۳ اجرا خواهد شد.

کد خبر 6096509 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • چه کسانی «یسنا» کوچولو را ربودند؟!
  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • جزئیات عجیب از گمشدن یسنا کوچولو؛ او را دزدیده بودند؟
  • جزئیات بیشتر از گم شدن یسنا کوچولو/ دختر ۴ ساله دزدیده شده بود؟
  • اجرای بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی آغاز شد
  • آغاز بزرگ‌ترین پروژه درمانی خراسان شمالی/ کلنگی که در نهایت بر زمین خورد
  • روایت تکان‌دهنده یونیسف از گورستان‌های کودکان غزه
  • مرگ پزشک طرحی در جاسک تکذیب شد/ علوم پزشکی: در تهران فوت کرده
  • دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان: زهرا ملکی قربانی در تهران فوت کرده نه جاسک!
  • داستانک‌هایی برای فلسفه‌ورزی کودکانه